Disclaimer

Ondanks alle inspanningen kan Com-Pas niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, foutloos en te allen tijde up-to-date is. Dit geldt ook voor alle links die direct of indirect aan deze website zijn gekoppeld. Com-Pas is niet verantwoordelijk voor de inhoud van elke internetpagina die kan worden bezocht via zo’n link. Com-Pas behoudt zich te allen tijde het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site bestaat nooit een contractuele verbintenis of komt deze tot stand met Com-Pas voor het doel van het opvragen van informatie, advies of diensten van deze strekking. Com-Pas neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de content en geeft geen garantie betreffende de accuratesse van de informatie die het bevat, of dat toegang tot de website te allen tijde ononderbroken zal zijn.

Com-Pas houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website.

Start nu met Com-Pas

Wil je anderen iets vertellen over jouw taalstoornis / TOS? Vind je het fijn als je geholpen wordt in de communicatie? Download dan de app of bestel de pas. Wil je weten wat je kunt doen en zeggen in een moeilijke situatie? Wil je situaties oefenen of voorbereiden? Download dan de app.