Over de Pas

De Com-Pas helpt jou bij de communicatie in lastige situaties

Wil je meer weten over de pas en hoe je deze bestelt? Lees dan verder.

Zo ziet de Com-Pas eruit. Je bepaalt zelf wat erop komt.

Dit is een voorbeeldpas. De naam en geboortedatum zijn verzonnen.

Voorkant van de pas

Achterkant van de pas

Waarom de Com-Pas?

In moeilijke, onbekende of onverwachte situaties is het soms lastig om goed te reageren. Dat kan leiden tot misverstanden.

De meeste mensen weten niet wat een taalstoornis / TOS is. Het is lastig om ze dat uit te leggen.

De Com-Pas heb je altijd bij de hand. In je zak of portemonnee of op je telefoon. Door de pas aan mensen te laten zien, zorg je ervoor dat jij meer controle krijgt over de situatie. Eigenlijk vertel je zo aan mensen wat jij nodig hebt. Dat geeft rust en bedenktijd. Voor jou en de ander.

Door de informatie op de Com-Pas weet de ander wat er aan de hand is en hoe hij/zij kan reageren. Jij krijgt de kans om te communiceren op een manier die bij je past.

Bestel de Com-Pas / Hoe werkt het?

1. Ga naar het invulformulier

De pas is gratis. Om de pas te maken, vul je het invulformulier in. Dit formulier vind je onderaan deze pagina, via de button rechtsboven of via deze link hieronder.

Bestel de pas

2. Selecteer de zinnen - voorkant

Je begint met het maken van de voorkant van de pas. Hier staat de uitleg over jouw TOS. Je kiest maximaal 4 zinnen die bij jou passen.

3. Selecteer de zinnen - achterkant

Je zet op de achterkant van de pas hoe mensen jou kunnen helpen. Je kunt weer maximaal 4 zinnen kiezen die bij jou passen.

4. Vul je naam en adres in

Je kunt nu de pas bestellen. Geef het adres op waar de pas naartoe gestuurd moet worden. Geef ook je naam en geboortedatum op, die worden ook op de pas gezet.

5. Verstuur het invulformulier

Zet een vinkje voor "ik ga akkoord met het privacy beleid" en klik op de knop versturen. Het formulier wordt dan naar de drukker gestuurd.

6. De pas wordt bij jou thuis bezorgd

De drukker maakt jouw pas en stuurt de pas naar het adres wat jij hebt ingevuld. Binnen 3 weken kan je de pas thuis verwachten.

Wil jij nu ook de pas bestellen? Vul dan onderstaand formulier in!